Paranormale gave’s.

In de paranormale gaven zijn er waarnemende gaves waaronder,
Heldervoelen, Helderweten, Helderhoren, Helderruiken, Helderproeven of Helderziend.
Er zijn ook de gave’s welke om buiten zintuigelijke waarnemingen gaan. Hieronder vallen channeling, droomwandelen, uittreden en astraal reizen, en communicatie met zielen uit andere werelden.
Dan zijn er ook nog de helende gaven waaronder magnetiseren, of gedachtekracht vallen.

Om je deze gave’s uit te kunnen leggen, moet je kunnen begrijpen dat ALLES energie is. Een emotie, of een pijn, van je lichaam is energie, een prikkel in je ogen, door een lichtflits, of een vliegje wat je in je oog krijgt, een geluid wat je hoort, een verhaal wat je raakt. Je hele waarneming van de wereld om jou heen is energie opgebouwd uit hoe jouw zintuigen geleerd hebben waar te nemen. Alles wat je ziet, is energie. Alles wat je hoort, is energie, alles wat je voelt, is energie, vertaald door jouw hersenen tot iets wat jij hebt leren te begrijpen.

Een helder waarnemend persoon, heeft de gave om een energie op te pakken buiten zijn eigen waarneming sensoren om. Hij hoeft dus iets niet te horen om het te weten, hij hoeft niet ergens te zijn om het te zien. Hij hoeft niet aangeraakt te worden om iets te voelen.
De paranormale waarnemer kan waarnemingen doen, door de energie te lezen die ergens is. In plaats van waar te nemen met zintuigen, laat de heldere waarnemer de energie in zijn of haar systeem komen, en laat de hersenen vertalen wat de de energie te vertellen heeft.

Ik geef je even een duidelijk voorbeeld hoe dit in zijn werk kan gaan, in het geval van heldervoelend zijn.
Stel je voor, jij hebt last van je rug. Jouw rug geeft dan met regelmaat een signaal van je rug naar je hersenen. Dat signaal geeft jou de boodschap dat jij last van je rug hebt. De Helder voelende persoon, pikt het signaal vanuit jouw hersenen op, wat zegt “last van je rug”, en krijgt als een kopie van jouw resonantie hetzelfde signaal als jou binnen.

Met regelmaat kom ik Heldervoelende mensen tegen met het probleem dat ze voordat ze bewust zijn deze gave te hebben, vaak last van plotselinge pijnen die ook spontaan weer verdwijnen. Weten dat deze gave bestaat is dus voor veel mensen de eerste stap naar het bewust waarnemen wat wel en niet bij je hoort.
Herken jij deze gave’s bij jezelf, wil je hier meer controle over. Daarvoor kan jij bij de Volle Zon terecht, waar je leert deze gave’s op de goede manier te gebruiken, en de lasten te beperken.


De Volle Zon bedankt u,
voor uw Vrije Donatie!

1 reactie op “Paranormale gave’s.”

  1. Pingback: De Chakra’s – De Volle Zon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *